GHVV ’13 behaalt kostbaar puntje tegen Rozenburg

Sport 208 keer gelezen

Geervliet- GHVV '13 heeft op het sportpark Toldijk in Geervliet met een 2-2 (1-1) gelijkspel in de regioderby tegen Rozenburg een belangrijk en kostbaar puntje binnen gesleept.

'Vooraf tekende ik voor een punt, maar achteraf had er meer ingezeten', doelde trainer John Stougje op de kansen in de tweede helft en de strafschop vlak voor tijd waardoor de Rozenburgers alsnog langszij kwamen. 'Als ploeg hebben we met elkaar geknokt voor elke meter en hebben het tactisch goed gedaan, dus kan ik niet meer dan tevreden zijn. We hebben een paar vervelende goals tegen gekregen. De spelers waren na afloop diep teleurgesteld, dat vond ik heel positief.' Stefan Kerkhof opende uit een voorzet van Randy de Macker halverwege de eerste helft de score: 1-0. Op slag van rust kwamen de bezoekers uit een vrije trap langszij: 1-1. 'Dan ga je toch met een vervelend gevoel de kleedkamer in. Na de rust hebben we het goed opgepakt, maar lieten we twee heel goede kansen (Robin de Ridder, DR) en een strafschop (Randy de Macker, DR) onbenut. Toch waren we niet aangeslagen in deze open wedstrijd.' Dat bewees invaller Rick de Vries vijf minuten voor tijd door een hoekschop van Jelle Wolters bij de eerste paal binnen te koppen: 2-1. Drie minuten later kwam Rozenburg door een strafschop alsnog langszij: 2-2. 'Jordy Breestraat kreeg even daarvoor een duw en sloeg naar de bal, waarna dat laatste werd bestraft met een strafschop en daarbij zijn tweede gele kaart opliep. Al met al een goed resultaat met het oog op de zware wedstrijd tegen FC IJsselmonde.'

GHVV '13: Erwin van Tricht; Evert Jan Schoenmakers, Roman Pardon, Sander de Bloeme, Jordi Breestraat; Dennis Meijboom, Danny Poldervaart (80. Jeroen de Wit), Jelle Wolters; Stefan Kerkhof, Robin de Ridder (76. Rick de Vries), Randy de Macker.