Afbeelding
Foto: stock

Spijkenisse met lege handen terug uit Friesland

Sport 134 keer gelezen

Harkema – Spijkenisse heeft zich in de strijd tegen degradatie uit de derde divisie een slechte dienst bewezen in het duel met Harkemase Boys. De ploeg van trainer Peter Wubben verloor in Friesland met 3-1 (2-0).

Vervelend was dat de concurrenten net boven en onder Spijkenisse, allemaal een punt pakten en dus konden uitlopen of inlopen op Spijkenisse, dat ONS Sneek nu op zes punten boven zich heeft staan en het verschil met Capelle nu twee punten is, ACV op zes punten en van Magreb '90 geen last meer heeft, die ploeg is zaterdag definitief gedegradeerd.

Snelle achterstand
Al na twintig minuten kwam Harkemase Boys op voorsprong via Bouius. Een kwartier later lag de bal opnieuw in het doel bij Dyron Bijl. Na een klein uur spelen was het de derde treffer van de Fries Bouius die de wedstrijd op slot gooide. Niet veel later was het invaller Rephendry Amsterdam die voor de 3-1 eindstand wist te zorgen. Spijkenisse staat nu nog altijd op de vijftiende plaats. Zaterdag is Odin '59 te gast op sportpark Jaap Riedijk. Die ploeg is terug te vinden op de achtste plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws