Afbeelding
Foto: Peter de Jong

The Hurricanes laat BV Voorne over zich heenkomen

Sport 301 keer gelezen

Spijkenisse- De basketbalsters van The Hurricanes zijn er niet in geslaagd om de tweede plaats in de derde klasse A vast te houden. Het team van coach Anita Smeins verloor de derby in Den Oert met 30-60 (7-20, 8-13 (15-33), 6-14, 9-13) van de Brielsen.

'Ik had het idee dat we met een compleet team een eind tegen Voorne zouden komen, maar uiteindelijk bleken zij toch wel een heel goed team te hebben', erkende coach Anita Smeins met pijn in het hart de nederlaag tegen BV Voorne. 'We konden gewoon niet door hun sterke zone heen ballen. We hebben de wedstrijd in het eerste kwart verloren. De motivatie om een positief resultaat te halen viel bij een 7-20 achterstand in het eerste kwart al weg. Het gat was te groot. We waren ondanks de beste bedoelingen de mindere van de tegenstander. Zij schakelden snel in de break en schoten bijna alles raak.' The Hurricanes speelt zaterdag tegen koploper Rowic 2.

The Hurricanes: Ellen Kruithof (5 pnt.), Anita Smeins (2 pnt.), Denise Goedhart (4 pnt.), Marloes Steens (6 pnt.), Weronika Sawko (4 pnt.), Nathalie Popken (1 pnt.), Carmen Renten (4 pnt.), Sandra Lewis (2 pnt.), Annet Kole (2 pnt.), Nanhoe.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws