Afbeelding
Foto: stock

De Kempvis in rommelig duel langs Sassenheim

Sport 136 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben in eigen huis met een 16-9 (6-3, 1-1, 4-4, 5-0) overwinning afgerekend met Sassenheim. Onno Kuller was met zes treffers de grote man bij de Spijkenissers. De Kempvis blijft koploper in de Bond derde klasse A.

'Misschien was het de druk van het moeten winnen, maar rommelig was het zeker. We hadden aanvankelijk best veel moeite met Sassenheim. Maar goed, in deze fase van de competitie gelden alleen de punten. En wat dat betreft is de buit weer binnen. De uitslag oogt mooi, maar in het derde kwart kwam Sassenheim toch terug tot 10-8, dus was het best even billen knijpen', aldus coach Richard Oosthoek. De Kempvis speelt zaterdag de moeilijke uitbeurt tegen Z&PC Rotterdam.

De Kempvis: Leon-Paul Quartel; Djurre Haitsma (1 keer), Peter Verschoor (1 keer), Remco van der Werf (1 keer), Sidney Davids (2 keer), Tom van Nieuwamerongen, Max van Drongelen (2 keer), Chris de Haan, Kerem Tunca (1 keer), Onno Kuller (6 keer), Joost Dusseljee (1 keer), Joost van Nieuwamerongen (1 keer), Bas Havelaar.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws