Bernisse pakt bonuspunten van titelkandidaat Spirit

Sport 88 keer gelezen

Zuidland- De volleyballers van Bernisse hebben in de Drenkwaard met een 2-3 (23-25, 25-22, 25-21, 19-25, 25-19, 7-15) nederlaag twee bonuspunten afgesnoept van titelkandidaat Spirit 2.

'Ik had vooraf voor dit resultaat getekend, maar achteraf had er met een sterkere vierde set zelfs nog iets meer in gezeten', stelde playing/coach Edwin Ooms. 'Natuurlijk ben ik blij met de twee punten tegen de nummer twee in de eerste klasse A. 'We zaten er in de eerste set meteen goed in, het bleef spannend tot het einde, verloren ook nipt. We namen in de tweede set een kleine voorsprong en hebben deze tot aan het einde weten vast te houden. We gingen in de derde set op dezelfde voet verder. De blokkering was goed en aanvallend liep het met een sterke Arwin Vis lekker. We kwamen in de vierde set met 6-2 voor, maar een goede servicebeurt van Spirit deed de wedstrijd mede door enkele cruciale passfouten kantelen naar 6-13. Dat was zonde. Al met al dik tevreden.'