SCO'63 kan niet stunten en verliest bij koploper OVV

Sport 168 keer gelezen

Oostvoorne – SCO'63 heeft zaterdag aan de Zwartelaan in Oostvoorne niet voor een stunt kunnen zorgen in het duel met koploper en kampioenskandidaat OVV. Het werd 4-2 (3-1).

Voor de pauze was het Aschraf Rahil die voor de verrassende 0-1 wist te zorgen. Alexander Wagner, Pascal van Hulst en Jules Kroef bogen de achterstand om in een voorsprong. Vervolgens was het tien minuten voor tijd Hami Demirturkoglu die voor de 3-2 zorgde. Lang hoopte SCO'63 niet op de gelijkmaker want Jules Kroef scoorde kort hierna de 4-2.

Kansen op voorsprong
'We hadden na de 0-1 ook nog de kans op 0-2, maar in de tegenstoot scoren zij en vervolgens nog twee keer voor rust. Het was een heel slecht veld waarop we moesten spelen en ik vond hen niet bijzonder goed. Na rust ging het beter, maar niet goed genoeg. We moeten de schade de komende week maar herstellen in de wedstrijd met RDM.'