Afbeelding
Foto: Peter de Jong

De Kempvis laat dure veer aan Sassenheim

Sport 363 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolsters van De Kempvis zijn in eigen huis tegen subtopper Sassenheim niet verder gekomen dan een 3-3 (1-1, 1-0, 1-1, 0-1) gelijkspel. De formatie van coach Peter Verschoor heeft aan de top van de eerste klasse A een marge van twee punten op naaste achtervolger ZPB H&L Productions 3.

'We kregen niets mee, werden vooral op de tweede actie afgefloten', toonde Peter Verschoor zich allerminst gelukkig met de leiding. 'Het was een fysieke pot waterpolo, maar omdat het spel werd dood gefloten konden wij ook geen gebruik maken van onze snelheid. We hebben over het algemeen altijd moeite met Sassenheim. Nee, we hadden bepaald niet onze beste dag. Achteraf mochten we eigenlijk niet eens klagen met het gelijkspel, want we hadden tegen het einde ook zomaar kunnen verliezen. Het grote winstpunt was wel dat de speelsters niet zijn meegegaan in de cruciale beslissingen. De acceptatie was groot.' B-juniore Rebecca Imholz mocht ook opdraven in de hoofdmacht. De waterpolosters van De Kempvis spelen aanstaande zaterdag in het Vlaardingse zwembad De Kulk tegen ZVVS 2.

De Kempvis: Amanda Lubbe; Yvette Kleinherenbrink, Ilse Kuller (1 keer), Merel Corpeleijn (1 keer), Patricia van Nierop, Jessica van Heijningen, Britt van Yperen, Femke de Haan, Melissa Huurman (1 keer), Annelot Klaassen, Rebecca Imholz, Sophie Kleinherenbrink.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws