SC Botlek herpakt zich met zege bij koud DRL

Sport 93 keer gelezen

Rotterdam – SC Botlek heeft zich hersteld van de nederlaag bij hekkensluiter Rockanje van vorige week. Vandaag reisde de ploeg van trainer Arjan Vuik af naar DRL en wist het duel met 2-3 (1-1) te winnen.

Na een vrije trap kwamen de Rotterdammers eerst op 1-0, maar Charlo Hassel bracht de ploegen weer in evenwicht. Na de thee kwam SC Botlek via Michiel van Mourik in de eerste minuut op 1-2, maar de Rotterdammers kregen een strafschop wat de 2-2 opleverde. De winst werd binnen geschoten door Mike Kortsmit.

Betere ploeg
'Wij waren de betere ploeg in heel de wedstrijd. Het was een moeilijk bespeelbaar veld door de kou en de wind. We hebben volop kansen gekregen, maar dit was een goede en knappe overwinning van onze kant vond ik', verklaarde Arjan Vuik na afloop. Komende zaterdag speelt SC Botlek de drie minuten resterende tijd uit bij 's-Gravendeel, een duel dat eerder werd gestaakt.