Simonshaven was lekker op schot zaterdag in het duel met WCR, 6-1.
Simonshaven was lekker op schot zaterdag in het duel met WCR, 6-1. Foto: Peter de Jong

Simonshaven op schot met half dozijn treffers WCR

Sport 165 keer gelezen

Simonshaven – Het was zaterdag aan de Schuddebeursedijk een mooie middag voor SV Simonshaven. De ploeg van Richard van der Werff wist WCR met een flinke nederlaag naar huis te sturen. Het werd maar liefst 6-1 (3-1) voor Simonshaven.

Het was Sylvester Mirer die voor de 1-0 zorgde en na twee keer geel was het Melvin Kers met de 2-0. Na een tegentreffer was het Melvin Coppenrath met de 3-1. Na de thee tekenden Koen de Vetter, Carlo van der Linden en Mirjil Weze voor de treffers.

Veel kaarten
Het duel eindigde voor tegenstander WCR met acht man. Na twee keer een gele kaart voor twee spelers werd er ook nog een rode kaart uitgedeeld. 'We gingen er met dezelfde intentie als vorige week in. Echter we wisten dat WCR een hele vervelende ploeg was. Die praten nogal veel en dan moeten wij ons hoofd koel zien te houden. Al na twaalf minuten speel je tegen een man minder en dan volgen er later nog twee man die eruit gaan. Dan kun je het redelijk uitspelen', zei Richyard van der Werff na de zege. De ploeg staat nu met negen punten op de twaalfde plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws