GHVV'13 kwam er zaterdag niet aan te pas in het duel met DRL.
GHVV'13 kwam er zaterdag niet aan te pas in het duel met DRL. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 benut de kansen niet in duel met DRL

Sport 109 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 draait een uitstekend jaar als nieuwkomer in de derde klasse van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg staat in de middenmoot en weet regelmatig haar duels te winnen. Zaterdag kwam de ploeg thuis niet tot een zege tegen het Rotterdamse DRL. Het werd aan de Toldijk 1-4 (1-1).

Het was de ploeg uit Geervliet dat nog de score wist te openen. Het was Stefan Kerkhof die voor de openingstreffers van de middag wist te zorgen. Direct hierna wisten de Rotterdammers de score weer gelijk te trekken. Daarna ging men na rust de fout in en kon DRL de score uitbouwen tot een 1-4 zege. Dat was niet meer in te halen voor GHVV'13.

Misverstand
'Wij komen op voorsprong, maar door een misverstand komen zij nog in dezelfde minuut op gelijke hoogte. Bij de tweede goal hebben we een duel verloren, daarna ging het mis in het doel met een vreemde situatie en dan lopen ze uit 1-4, dan is het duel ook wel gespeeld', verklaarde John Stougje na afloop.

Stand
'Het is het allemaal net niet en dan krijg je de kansen en benutten we ze niet. Bij hen loopt een spits die drie keer scoort', besluit Stougje. De ploeg uit Geervliet staat nu zevende op de ranglijst en is de komende twee weken vrij. Daarna volgt op 10 maart het duel bij 's-Gravendeel.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws