Afbeelding
Foto: PR

Waterpolosters De Kempvis van de leg tegen d 'Elft

Sport 227 keer gelezen

Delft- De waterpolosters van De Kempvis hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door in Delft tegen het matige d 'Elft met 7-5 (3-0, 1-3, 0-0, 3-2) het onderspit te delven. De club uit Spijkenisse heeft in de eerste klasse A weliswaar de minste verliespunten, maar weet op plaats twee nu wel ZPB H&L Productions 3 boven zich.

'Het team had gewoon een offday', baalde de diep teleurgestelde Peter Verschoor. De coach van De Kempvis moest het om uiteenlopende redenen weliswaar stellen zonder dragende krachten als doelvrouw Amanda Lubbe, Divera Bakker en Britt van Yperen en eigenlijk ook nog Yvette Kleinherenbrink, die als speelster noodgedwongen het doel moest verdedigen. 'Dan nog hoop je dat anderen de ploeg op sleeptouw nemen en daar ontbrak het aan. Dat we hebben verloren brengt de meiden weer met beide benen op aarde.'

De Kempvis: Yvette Kleinherenbrink; Ilse Kuller, Annelot Klaassen (1 keer), Femke den Haan, Merel Corpeleijn (1 keer), Melissa Huurman (2 keer), Sofie Kleinherenbrink, Patricia van Nierop, Jessica van Heijningen (1 keer), Ellen Lindemans.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws