Afbeelding
Foto: stock

ZKV kan hard Luctor niet bijbenen

Sport 95 keer gelezen

Terneuzen- ZKV heeft het in de Vliegende Vaart in Terneuzen met een 17-6 (9-4) nederlaag tegen titelkandidaat Luctor niet kunnen bijbenen.

'Luctor was voorheen een leuke ploeg om tegen te spelen, maar nu zij op het veld een klasse hoger spelen, is deze ploeg ook een stuk harder en vooral gewiekster gaan spelen', gaf coach Joop Edixhoven daarmee aan dat zijn ploeg te veel geïmponeerd was tegen de provocerend spelende Zeeuwen. 'Jammer, want als je al vrij vroeg op 4-0 komt, kan je er ook een leuke pot van maken. Wij gingen in het spel van Luctor mee, maar wat zij achter de rug van de scheidsrechter deden, deden wij te opzichtelijk. Wij hebben ons uiteindelijk zelf uit de wedstrijd gespeeld.' Agnes van Meurs maakte na circa zeven maanden blessureleed haar rentree bij ZKV.

ZKV: Romy Pruijsen, Ramona Nieuwenhuizen (2 keer), Rick Vermeer (12. Daan van der Pols), Arjan de Bakker (1 keer, 38. Rick Vermeer); Debby van Buren (35. Agnes van Meurs 1 keer), Marieke de Reus, Stefan Knoester (1 keer), Jan van de Pols (1 keer).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws