Afbeelding
Foto: Peter de JOng

GHVV '13 in spektakelstuk ten onder tegen Rozenburg

Sport 128 keer gelezen

Rozenburg- GHVV '13 heeft op het sportpark West met een 5-3 (3-2) nederlaag het onderspit moeten delven tegen Rozenburg. De Heenvlieters zijn in de derde klasse D gezakt naar de negende plaats.

'We hebben in een spectaculaire wedstrijd aardig gespeeld, maar hebben gelet op de mogelijkheden te weinig gescoord waardoor de uitslag de verkeerde kant op viel', verklaarde trainer John Stougje de nederlaag. We kwamen twee keer (Randy de Macker en Nick Buijs, DR) terug van een achterstand, maar gaven het vlak voor rust weer weg. Desondanks vind ik dat we goed hebben gespeeld, maar ongelukkig waren in de omschakeling. Rozenburg was daar juist heel scherp op. Stefan Kerkhof maakte de 4-3, maar knalde bij 2-1 op de kruising, Roman Pardon schoot bij 4-3 op de paal en Robin de Ridder liet de kans op 4-3 liggen. 'We moeten zaterdag thuis winnen van Rockanje om bij te blijven.'

GHVV '13: Bouman; Pardon, Buijs, De Bloeme, Breestraat; Wolters (25. Meijboom), Danny Poldervaart, Jeroen de Wit; Stefan Kerkhof, Robin de Ridder (68. Berry de Ridder), Randy de Macker.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws