Lyllou de Koning (12) en Romilda Jellema (6) vochten met hun teamgenoten van Spivo voor elk punt.
Lyllou de Koning (12) en Romilda Jellema (6) vochten met hun teamgenoten van Spivo voor elk punt. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo knokken zich naar de volle winst

Sport 494 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben de staartwedstrijd in de tweede divisie D tegen VC Volt afgesloten met een klinkende 4-0 (25-17, 25-17, 28-26, 25-21) overwinning. Daarmee heeft de formatie van Lennart Mijnans zich aangesloten aan de staart van de brede middenmoot.

'Het team was optimaal gemotiveerd, het was tegen de naaste concurrent erop of eronder en daar was iedereen van doordrongen', verklaarde coach Lennart Mijnans de teamprestatie. 'Iedereen besefte dat we tegen Volt onze slag moesten slaan. We waren in de eerste twee sets heer en meester, maar in de daarop volgende sets ging Volt ook wat meer meedoen. We hadden het in de derde set heel lastig, maar met het inbrengen van Katja (Milisav, DR) hebben we de lange set toch met 28-26 binnen gesleept. Volt knokte ook in de laatste set voor de winst, maar wij wilden ook niet afgeven, want bij 4-0 pak je wel het verschil van vijf punten en dat is ons goed gelukt. De middenaanval met Alicia Mijnans en Lyllou de Koning en de foutloos spelende Carmel Damen liep mede door het uitstekende teamwerk van de andere meiden als een trein.' Spivo speelt zaterdag in Velden tegen koploper VC Velden, dat slechts zeven sets heeft verloren.

Spivo: Maaike Mars, Romilda Jellema, Lyllou de Koning, Daisy Stolk, Lisa Verbeek (Katja Milisav), Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws