Spijkenisse laat het mentaal afweten tegen ODIN '59

Sport 158 keer gelezen

Heemskerk- Spijkenisse is in Heemskerk niet verder gekomen dan een 1-1 (1-0) gelijkspel tegen ODIN '59. De formatie van Peter Wubben heeft in de laatste vijf wedstrijden 9 punten behaald. De Spijkenissers bezetten desondanks nog altijd samen met Scheveningen de gedeelde voorlaatste plaats in de derde divisie A.

'Als we willen meedoen in de derde divisie hadden we deze wedstrijd en die tegen Magreb gewoon moeten winnen', sprak trainer Peter Wubben zijn teleurstelling uit over de instelling van zijn ploeg. 'ODIN was minder dan ons, maar fysiek hebben zij meer gedaan dan wij hebben geboden. We begonnen goed, maar lieten ons al na vijf minuten verrassen door een 20-meterschot en liepen we weer achter de bekende feiten aan. Daarna verzuimden we de kansen (Michael van Dommelen op de lat, Marvin van der Pluijm op de keeper en Van Dommelen naast, DR) te benutten. ODIN was in de tegenstoot gevaarlijk, we kwamen toen ook goed weg. Om in de derde divisie te blijven is het noodzakelijk dat we strijd leveren. En juist op strijd blijven we achter.' Serginio van Axeln Dongen schoot tien minuten voor tijd de gelijkmaker binnen: 1-1.