Mike Kortsmit speelde voor SC Botlek tegen Zinkwegse Boys zijn 250-ste wedstrijd.
Mike Kortsmit speelde voor SC Botlek tegen Zinkwegse Boys zijn 250-ste wedstrijd. Foto: Peter de Jong

SC Botlek in de lift na zege tegen Zinkwegse Boys

Sport 571 keer gelezen

Spijkenisse- SC Botlek is door een 2-1 (1-0) overwinning tegen Zinkwegse Boys vanuit de onderste regionen geklommen naar de top van het rechter rijtje in de derde klasse D.

'De uitslag doet misschien iets anders vermoeden, maar we zijn totaal niet in de problemen geweest, hadden zelfs met 5-0 moeten winnen', wees trainer Arjan Vuik op het dominante overwicht van zijn team gedurende de hele wedstrijd. 'John (Ackon, DR) liet nog een strafschop onbenut en miste ook nog een keer voor open goal. Als we tot aan de winterstop goed overleven en de blessures in die periode verder helen, dan kunnen we met een brede selectie met vol vertrouwen de tweede competitiehelft tegemoet zien.' Het trainersduo Arjan Vuik/John Lopes Cruz ziet nog wel degelijk mogelijkheden om in deze competitie en rol van betekenis te gaan spelen. 'De spelers uit het tweede team doen het gewoon goed, dus zal een ieder hard moeten werken om zijn basisplaats te behouden of te heroveren.' Quincy de Lobel schoot zijn ploeg met 1-0 de rust in, waarna John Ackon de stand op 2-0 bracht. Zinkwegse Boys redde in de allerlaatste minuut de eer: 2-1. Mike Kortsmit speelde zijn 250-ste wedstrijd. SC Botlek speelt aanstaande zaterdag de sleutelwedstrijd in en tegen 's-Gravendeel.

SC Botlek: Patrick de Zoete; Kevin Elfrink, Kevin Michilsen, Mike Hoendersloot, Patrick Klaris; Jordy de Winter, Quincy de Lobel, Michiel van Mourik (75. Remco Breevoort); Charlo Hassell, Mike Kortsmit, John Ackon.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws