ZKV opent met nederlaag

Sport 96 keer gelezen

Zuidland – De korfballers van ZKV hebben zaterdag de competitie geopend met een nederlaag tegen Voltreffers. De ploeg uit Zuidland verloor het duel met 9-19 (7-10).

'We konden tot aan de rust redelijk mee, vijf minuten voor de thee was er een voorsprong van de gasten. We waren goed op schot. Na rust lopen ze echter over ons heen. Dat kwam ook onder meer door een hele slechte scheidsrechter. Die wist niet wat hij moest doen als het moeilijk werd. Dat heeft ons ook genekt. Daarnaast missen wij ook wat mensen. Na rust scoorden wij gewoonweg niet meer en het optreden van de leidsman was echt schandalig', was het commentaar van coach Joop Edixhoven na afloop van het duel. Topschutter aan de kant van ZKV was Arjan de Bakker, hij wist er drie in het mandje te leggen.

Zaterdag staat het regionale treffen met 't Capproen in Hellevoetsluis op het programma.