SCO'63 wist zondag de punten te pakken in het duel met Zwartewaal en won met 3-0.
SCO'63 wist zondag de punten te pakken in het duel met Zwartewaal en won met 3-0. Foto: Peter de Jong

SCO'63 doet goede zaken na winst op Zwartewaal

Sport 178 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft zaterdag een prima zege behaald op Zwartewaal, dat in de eerste weken van de competitie meedeed om de eerste periode. De ploeg van Peter Hoek wist op sportpark Oostbroek te zegevieren met 3-0 (1-0).

Voor de thee was het Leroy van Oosten die het net voor de Spijkenissers liet bollen. Na de thee was het Wesley Sturrus die met twee treffers de zege voor SCO'63 wist veilig te stellen.

Meer verwacht
Ondanks dat het 3-0 werd, had trainer Peter Hoek meer tegenstand verwacht. 'Ik had meer verwacht van hen. Ik hoorde wel dat de tegenstander wat mensen miste, maar of dat het verschil bracht weet ik niet. Wij deden het goed en stonden er echt als team dit keer. Ik denk zelfs dat de score nog hoger had kunnen uitvallen. Wij stonden allemaal op de juiste plek. Ik ben uiteraard hartstikke blij met de punten', verklaarde de oefenmeester van de Spijkenissers achteraf.

Stand
Door de zege van SCO'63 staat de ploeg nu samen met Hekelingen op de vijfde plaats. Het verschil met koploper BZC/Zuiderpark is al acht punten. Zaterdag wacht Poortugaal als tegenstander voor SCO'63.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws