Hekelingen wist zaterdag op sportpark 't Spui om Vierpolders op 1-1 te houden.
Hekelingen wist zaterdag op sportpark 't Spui om Vierpolders op 1-1 te houden. Foto: Peter de Jong

Hekelingen deelt de punten in duel met Vierpolders

Sport 246 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft zaterdag een punt overgehouden aan het duel met Vierpolders, dat nog een kleine kans had op de periodetitel. De formatie van Ad Reijtenbagh hield het team uit Brielle op 1-1 (0-1).

Nadat de gasten op voorsprong waren gekomen was het Joey Wertz, de topscoorder van Hekelingen die voor de gelijkmaker wist te zorgen. Hekelingen eindigde het duel ook nog met een man minder, omdat Diëgo Staas met twee gele kaarten voortijdig de kleedkamer mocht opzoeken.

Pittig potje
'In deze wedstrijd zat werkelijk alles. Er was strijd, passie en agressie van alle kanten. Zij hebben denk ik drie kansen gehad. Die hadden wij alleen al na rust. Ze deden alles eraan om Staas uit zijn spel te halen. Die jongen kan veel hoger voetballen en je merkt het dat tegenstanders zich op hem instellen. Hij werd neergehaald en daarna reageerde hij en dat leverde hem zijn tweede gele kaart op. Ik denk uiteindelijk dat wij hadden moeten winnen, want we hadden de betere kansen. We wisten dat zij slimme jongens in de groep hadden en wij laten ons nog wel eens gaan. Het kwartje valt dan de andere kant op. Wij gaan ons nu richten op de volgende periode', is het commentaar van Ad Reijtenbagh die met zijn ploeg op de vijfde plaats staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws