De handbalsters van HVOs wisten zondag in Sporthal Olympia met 23-20 te winnen van DWS, Angela Busscher scoorde vier keer.
De handbalsters van HVOs wisten zondag in Sporthal Olympia met 23-20 te winnen van DWS, Angela Busscher scoorde vier keer. Foto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS winnen nipt van Schiedamse DWS

Sport 159 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag een prima duel gespeeld in het treffen met DWS. De ploeg uit Spijkenisse was de Schiedamse formatie te slim af op het einde en wist het duel met 23-20 (12-11) te winnen.

Vooral voor rust ging het er gelijkopgaand aan toe. De ploegen lagen dicht bij elkaar en als de ene ploeg een voorsprong nam, was de andere ploeg er als de kippen bij om de ploegen weer naast elkaar te zetten.

Niet gemakkelijk
'Het was zeker niet gemakkelijk vandaag, dat wisten we vooraf eigenlijk ook wel. Het was vanaf het begin gelijk opgaand. Elk moment in het duel was het spannend. We hadden vooraf een pittig potje verwacht. We hadden een slechte fase aan het begin van de tweede helft. We losten dat ook goed op. We zetten nog aan en dat kan twee kanten op gaan dan. Gelukkig viel het kwartje onze kant op en wisten we het duel naar ons toe te trekken', meende coach Silvio Hazel. Voor de club uit Spijkenisse werd Eline van der Meer topscoorder met zes treffers. Zondag is Atomium '61, de eigen ploeg van Hazel de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws