SC Botlek wist zaterdag met 5-1 te zegevieren in het duel met NBSVV.
SC Botlek wist zaterdag met 5-1 te zegevieren in het duel met NBSVV. Foto: Peter de Jong

SC Botlek loopt over NBSVV heen met grote cijfers

Sport 169 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek lijkt de weg naar boven te hebben gevonden. De ploeg van Arjan Vuik, die de ambitie had om bovenin mee te draaien, slaagde daar in het eerste deel van de competitie niet in, maar toch werd zaterdag met ruime cijfers, 5-1 (3-0) gewonnen van NBSVV, dat op de laatste plaats staat.

Het duurde een minuut of twintig voordat SC Botlek tot scoren kwam op sportpark De Brug. Het was John Ackon die de score wist te openen. Niet veel later, was het Michiel van Mourik, die zijn 250e wedstrijd speelde voor SC Botlek en hiervoor in de bloemen werd gezet, die voor de 2-0 zorgde. Net voor de rust was het opnieuw Van Mourik met de 3-0 en na een kwart wedstrijd ook de 4-0 aantekenden. In de slotminuut bepaalde Remco Breevaart de stand op 5-1.

Niet goed
'Ondanks dat we een grote uitslag neerzetten was het van twee kanten niet goed. Je merkte wel dat wij betere kwaliteiten hebben. In goede doen hadden we zeker met 8-1 kunnen winnen. Het is in principe een prima uitslag, maar er is hard voor gevochten', verklaarde coach Arjan Vuik na de zege. De ploeg uit Spijkenisse staat nu op de negende plaats in de derde klasse D. Komende zaterdag gaat de ploeg van Arjan Vuik op bezoek bij DRL. Doe ploeg staat op de vijfde plaats op de ranglijst.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws