GHVV'13 staat derde in de competitie van derde klasse. Zaterdag won men van Zinkwegse Boys.
GHVV'13 staat derde in de competitie van derde klasse. Zaterdag won men van Zinkwegse Boys. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 pakt Zinkwegse Boys en stijgt naar derde plek

Sport 182 keer gelezen

Heenvliet – GHVV'13 heeft een prima start in de derde klasse, waar de ploeg voor het eerst speelt sinds de fusie tussen Bernisse en PFC. Zaterdag kon de ploeg van John Stougje drie punten bijtekenen na de benauwde zege op Zinkwegse Boys, 2-0 (0-0).

Het duurde tot in de tweede helft voordat GHVV eindelijk de score wist te openen. De derdeklasser kwam kort voor het uur spelen op voorsprong dankzij een treffer van Danny Poldervaart. Kort voor het einde van het duel was het Jelle Wolters die de punten echt veilig stelde. Door de zege stijgt GHVV'13 naar de derde plaats.

Achterover leunen
Het ging zaterdag niet gemakkelijk voor GHVV'13. 'Het ging vooral moeilijk van onze kant. Zij leunden wat achterover. Ze hielden het veld heel erg klein en hadden daarnaast ook heel veel inzet. Daar moesten wij even op inwerken. Ik wist echter dat als zij achter kwamen en de wedstrijd voort duurde dat zij in elkaar zouden zakken. Dat gebeurde ook, maar toch pas drie minuten voor tijd weten wij de tweede treffer pas te scoren. Ik ben echter heel erg blij met deze overwinning, waardoor we naar de derde plek stijgen', meende Stougje na afloop.

Komend duel
Zaterdag speelt de ploeg op eigen terrein tegen Binnenmaas dat zesde staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws