Afbeelding
Foto: stock

Simonshaven met lege handen tegen Spartaan '20

Sport 131 keer gelezen

Simonshaven – SV Simonshaven heeft vandaag geen overwinning kunnen binnen halen in het duel met Spartaan '20, het werd 1-3 (1-2) voor de Rotterdammers, die net als Simonshaven tot op heden nog maar één overwinning hebben behaald.

Simonshaven kwam in het duel achter, maar via Sylvester Mirer kwam de ploeg ook weer op gelijke hoogte voor de thee. Net daarna kreeg Spartaan '20 een strafschop en waren er in de tweede helft ook nog kansen op de 2-2. Die wilde er niet in en kort voor het einde werd het nog 1-3 voor de Rotterdammers.

Ondanks vreemde uitslagen voor Spartaan, speelde de ploeg prima tegen Simonshaven. 'Ik vond dat zij een hele technisch vaardige ploeg hadden. Snel na de 0-1 maken we gelijk en krijgen zij vervolgens een strafschop. We jagen naar de gelijkmaker en die valt niet en dan scoren zij nog 1-3. We zitten in de hoek waar de klappen vallen en hebben ook wat blessures, maar we hebben een grote groep. We proberen dat dus op te vangen', meent Richard van der Werff na de nederlaag.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws