OHVV start bekercompetitie met gelijkspel tegen VOC 2

Sport 112 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV is de bekercompetitie, waarin het met VOC 2 en SVV gaat uitmaken wie er doorgaat, begonnen met een gelijkspel tegen de tweede keuze van VOX. Het werd aan de Eeweg 2-2 (0-2).

Nadat de gasten uit Rotterdam op voorsprong waren gekomen in het begin van het duel, werd het kort voor rust 0-2. Na de pauze wist David Keijzerwaard uit een vrije trap de aansluitingstreffer te maken. Vervolgens was het Jarno Huijsman die voor de gelijkmaker zorgde.

Niet makkelijk
Het duel was niet echt makkelijk. 'We hebben een niet onaardig potje gespeeld, maar dit was onze eerste wedstrijd na de Zes Kernen Cup vorige maand. We hebben een hele smalle selectie en dus gaat het dit seizoen na de degradatie niet gemakkelijk worden. We hebben het na rust goed opgepakt en hadden zelfs recht op meer', meent oefenmeester Rafael Andrade. Door de zege van VOC 2 op SVV van 4-1 moet OHVV om een ronde verder te gaan in de districtsbeker zondag met minimaal vier doelpunten verschil winnen van SVV.