De mannen van HVOS behaalden zondag een zege op Helius 2.
De mannen van HVOS behaalden zondag een zege op Helius 2. Foto: Peter de Jong

Handballers van HVOS hebben eerste zege te pakken

Sport 191 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HVOS hebben zondag hun eerste zege van de competitie behaald. Na de nederlaag van vorige week bij ETC, was de ploeg, die in de zaal zonder coach opereert, thuis te sterk voor de tweede keuze van Helius. Het werd op sportpark Oostbroek 25-18 (12-8).

'De eerste punten zijn binnen dat is erg belangrijk. Toch vond ik dat we een gelijkwaardig team hadden als Helius 2. Er waren goede en ook minder goede dingen die ik heb gezien', zegt doelman en teamverantwoordelijke Daniël Schuijl.

In vergelijking met vorig jaar speelt het tweede team van vorig jaar nu de veldcompetitie als eerste team. 'Bij ons leeft de zaal toch meer dan de veldcompetitie. We willen in de zaal er weer echt iets van maken, dan komt Misu Ceruscu ons coachen. We willen niet zo'n jaar als vorig jaar. Op het veld is iedereen welkom en willen we gewoon lekker ballen'.

Spelers HVOS:
Daniël Schuijl, Van de Velden (5), Poults (1); Sterrenberg (7), Van de Luitgaren (1), Bennik, Michael (1), Keehnen (5), Elbers (2), Mitchel Schuijl en Van Mourik (3).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws