Afbeelding
Foto: stock

Softballers ook onderuit in de ESF Cup

Sport 82 keer gelezen

Amersfoort – De softballers van HSV Spikes hebben vanmorgen in de eerste wedstrijd om de ESF Cup een flinke domper te verwerken gekregen. De ploeg van Arjan Baanen, die na de uitschakeling in de Europese Supercup, nog geen wedstrijd had gewonnen, heeft ingezet op een medaille in het kleinere Europese toernooi.

Tegen het Deense Amager Vikings werd met 7-0 verloren. Toch had de nederlaag een reden aldus coach Arjan Baanen. 'Het is een behoorlijke deuk in ons plan, deze nederlaag, maar door een fout bij het begin van het duel waren we direct een coach en een werper kwijt in het duel. Hierdoor moest ikzelf koud het veld in. Dat werd afgestraft. We hebben nu één leven weggegeven en hebben er nog één', meent Baanen teleurgesteld.

Laatste kans
Door de nederlaag heeft HSV Spikes nog één kans om verder te gaan. In de verliezersronde is morgenochtend om 09.00 uur Duitsland de tegenstander van HSV Spikes. Als er wordt gewonnen volgt om 14.00 uur nog een duel. Verlies betekent dat het Europese avontuur in eigen land ten einde komt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws