SCO '63 won door een 2-0 overwinning tegen Zinkwegse Boys het Dolf Stolk Toernooi. Aanjager is nieuwkomer Patrick van Dorp.
SCO '63 won door een 2-0 overwinning tegen Zinkwegse Boys het Dolf Stolk Toernooi. Aanjager is nieuwkomer Patrick van Dorp. Foto: Peter de Jong

SCO '63 winnaar van het eigen Dolf Stolk Toernooi

Sport 169 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 heeft afgelopen zaterdag door een 2-0 overwinning tegen Zinkwegse Boys het Dolf Stolk Toernooi gewonnen.

'We zijn nu drie weken in training en ik zie het met veel nieuwe gezichten positief in', gaf trainer Peter Hoek aan tevreden te zijn met de huidige selectiegroep. De Spijkenisser doelpunten werden geproduceerd door Bob Mulder en aanwinst Wesley Sturrus. Peter Hoek is vooral te spreken over de komst van Wesley Sturrus. 'We wonnen vorige week woensdag met 5-0 van Egelantier Boys, toch zeker een goede ploeg. Wesley scoorde liefst vier keer. Maar ook in de wedstrijden in het Spijkenisse Toernooi hebben we het redelijk goed gedaan. We verloren geflatteerd met 2-0 van Hekelingen, maar daarna wonnen we met 3-2 van Spijkenisse 2. Dus kan je stellen dat we tot nu toe een redelijk goede voorbereiding hebben in de aanloop naar het seizoen. Ik verwacht dat het een spannende en met al die derby's een interessante competitie gaat worden. Net als bij de meeste clubs is nog niet iedereen terug van vakantie.' Behalve dat SCO '63 het eigen toernooi heeft gewonnen, waren er ook prijzen voor Tom Klaassen (beste speler van het toernooi) en Rick Groenendijk (de beste keeper). 'Het mooie is dat we ook de prijs hebben gekregen voor de sportiefste ploeg van het toernooi.' SCO '63 opent op zaterdag 23 september de competitie met een uitwedstrijd aan de Oldegaarde tegen Spartaan '20.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws