Afbeelding
Foto: HC Voorne

HC Voorne belandt na nederlaag in cruciale fase

Sport 446 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne zijn na de 1-5 (0-2, 0-1, 1-1, 0-1) nederlaag tegen titelkandidaat Liberty in een cruciale fase beland betreffende het degradatiespook wat boven de Hellevoetse hoofden hangt. HC Voorne bezet in de derde klasse C de gedeelde laatste plaats met Wateringse Veld, de komende tegenstander.

‘’We hadden deze nederlaag tegen het ervaren Liberty ingecalculeerd, maar daarna zullen we de punten moeten pakken om te overleven en daar gaan wij ons op focussen’’, stelde trainster Caroline van Nieuwenhuijze. ‘’We willen niet degraderen naar de vierde klasse.’’ HC Voorne moest het tegen Liberty stellen zonder de geblesseerde verdedigster Jada Dreischor, Lisanne Nieuwenhuizen en Amika Raghoebar. ‘’Ik had veertien speelsters tot mijn beschikking en dat is toch te weinig. Toch hebben we het niet slecht gedaan, hadden de pech dat we in het eerste kwart door twee ongelukkige corners met 0-2 achter kwamen. 1-5 is wel een beetje geflatteerd, maar ik ben qua spel en het creëren van kansen niet echt ontevreden. We zullen er zondag tegen Wateringse Veld moeten staan’’, aldus Caroline van Nieuwenhuijze. Chayenne van Rossen redden de eer voor HC Voorne.
HC Voorne: Daphne Vroegh; Lindsy Släter, Sara Dekker, Amber Moerland, Myke Grijzenhout; Amber Dekker, Sam van Nieuwenhuijze, Daisy Boers; Julia de Groot, Jaimy Hoogerwaard, Chayenne van Rossen. Cato Coumou, Senna Ras en Caitlin Alves kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl