OHVV mist aansluiting met middenmoot

Sport 380 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV heeft de sleutelderby aan de Eeweg in Oudenhoorn tegen Vierpolders met 0-1 (0-0) verloren. Het was aanhaken aan de bovenkant van de brede middenmoot in de derde klasse D of afhaken naar de onderkant. OHVV bezet de tiende plaats.

De Oudenhoornaars moesten het stellen zonder de dragende krachten Thomas Melching, Justin Tromp en doelman Wouter Bloothoofd. Corné Blommers bleek onder de lat een goede vervanger voor Bloothoofd. ‘’Vierpolders was in de eerste helft individueel beter, kreeg ook drie goede kansen. Wij moesten het hebben van een sterk collectief’’, stelde trainer Mark van Os. Het hardwerkende OHVV kreeg kansen via Shi-Fa Steehouder en Casper Bredius, terwijl aan de overzijde Corné Blommers de nul hield. Vierpolders nam na zeven minuten in de tweede helft de leiding, toen zij na een hoekschop scoorden uit een klutssituatie: 0-1. ‘’We hebben toen meer risico’s genomen, wilden met een extra spits de gelijkmaker forceren.’’ De Oudenhoornaars verdienden ook gelijk te maken, maar de beloning bleef uit door goed keeperswerk van Vierpolder Rick Otte en gemiste kansen van onder andere David Keijzerwaard en Jonathan Francesca. Een doelpunt van Michael van Maurik vond geen genade in de ogen van de scheidsrechter. ‘’We blijven strijden voor een goede positie op de ranglijst.’’ OHVV speelt zaterdag in Schiedam tegen Kethel/Spaland.

OHVV: Corné Blommers; Shi-Fa Steehouder, Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht; Joshua Stout (55. Jonathan Francesca); David Keijzerwaard (79. Thomas van Dort), Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Rowan van Heijst (84. Thimo Blommers), Casper Bredius.