HC Voorne sluit af met gelijkspel tegen Pollux

Sport 306 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben de eerste helft van het seizoen in de sleutelwedstrijd tegen Pollux met een 2-2 (0-0, 1-0, 0-2, 1-0) gelijkspel afgesloten. De Hellevoeters bezetten de achtste plaats in de tweede klasse C.

‘’We hebben een goede wedstrijd gespeeld tegen een aanvallend Pollux’’, wees coach Stan Levels op het sterke optreden van zijn defensie. Robert Felling was bij de HC de grote man door in het derde kwart uit een strafcorner de 1-1 te scoren en hanteerde dat wapen ook tien minuten voor tijd in het laatste kwart door de doelman van Pollux met een kanonskogel kansloos te laten: 2-2. ‘’Pollux speelde voornamelijk op onze helft, terwijl wij het moesten hebben van de counters. Zij kregen negen strafcorners waaruit zij één keer scoorden en wij kregen er twee die twee doelpunten opleverden. Een score van honderd procent dus. We gaan nu met een goed gevoel de winterstop in. Ik had vooraf aan de competitie niet verwacht dat wij op de achtste plaats zouden staan. Ik heb veel verbeteringen en vechtlust gezien wat de nodige punten heeft opgeleverd. We gaan half februari weer trainen om ons voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Ik hoop dat de ploeg zich verder zal ontwikkelen om een stabiele tweedeklasser te worden en niet weer zoals de laatste keer te degraderen. Ik heb daar met deze groep alle vertrouwen in.’’ Koen van der Vlugt kreeg in het eerste kwart een bal op zijn oog, die hij bij de huisartsenpost heeft laten hechten. Dyon van den Berg ontbrak vanwege een hamstringblessure.

HC Voorne: Sten Jansen; Luuk Rosenquist, Joep van Nieuwenhuijze, Sebastiaan Baanen, Guido Osinga; Robert Felling, Tim Schlink, Koen van der Vlugt; Camiel de Groot, Jimmy Keemink, Lucas Waardenburg. Finn Jansen, Matthijs Roos en Nevil Brökling kwamen ook in actie.