Afbeelding
Foto: Wilko Smit

Hellevoet Athletics verzuimt titel binnen te slepen

Sport 369 keer gelezen

Hellevoetsluis- De honkballers van Hellevoet Athletics zijn er in de kampioenstopper tegen Zeeuwse Honk niet in geslaagd om de titel in de vijfde klasse B binnen te halen. De Hellevoeters verloren het duel tegen de Zeeuwen met 6-16.

‘’Het is jammer, maar de hele wedstrijd was een echte topper waar veel publiek op is afgekomen’’, prijsde coach Arthur Moree de hoge amusementswaarde van de wedstrijd, maar baalde hij van het resultaat. Het scoreverloop was ook grillig. Hellevoet Athletics stond in de tweede inning met 1-4 achter. Bij 1-5 kwam de thuisclub mede door een driehonkslag van Finn Moree en een hit van Jeroen Smit met 6-5 voor. ‘’Er werd gewoon goed geslagen. Zeeuwse Hoek kwam er in de zesde inning met een paar hits en enkele foutjes doorheen en dat kostte de nodige punten. Jammer, want we waren gelijkwaardig aan elkaar. De uitslag geeft dan ook een vertekend beeld.’’ Darryl Damen moest vanwege een blessure in de derde inning vervangen worden door Finn Moree. De Athletics zijn zeker nog niet kansloos voor de titel, maar dan zal er aanstaande zondag in het Neptunus Familiestadion in Rotterdam wel gewonnen moeten worden van het ervaren Neptunus 4.

Boxscore            : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Zeeuwse Honk : 0, 4, 1, 0, 1, 7, 3 = 16.
Hellevoet Athlet. : 1, 0, 5, 0, 0, 0, 0 = 06.
Werpcijfers HA: Kevin Koster 1,13,4,2 (4 2/3 inning), Robbie Scheek 3,5,0,3 (2 1/3 inning).
Slaggemiddelde: Montiano Blom 2 uit 2 (1.000), Jens Moree 3 uit 4 (0.750).
Line-up HA: Jens Moree (2, foto), René Koelink (4), Montiano Blom (3), Jelle Eijsbach (6), Robbie Scheek (8), Jeroen Smit (7), Darryl Damen (5), Wouter Ringelberg (DH), Toine Heemskerk (9), Kevin Koster (1). Jelle Beek, Shannon Fraaij, Jaco Nijmeijer, Tim Boomsluiter, Finn Moree en Rofaldrick Anthonij kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl


Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws