HC Voorne in laatste minuut geklopt door koploper

Sport 346 keer gelezen

Hellevoetsluis - De hockeyers van HC Voorne dachten een punt over te houden aan het duel tegen Barendrecht, maar in de laatste minuut schoot de koploper met een voltreffer alle illusies van de Hellevoeters aan diggelen: 1-2 (0-1).

‘’Een gelijkspel zou verdiend zijn geweest’’, stelde coach Stan Levels. ‘’De jongens hebben veel strijd geleverd en in hun taak gespeeld. Het was jammer dat in de laatste minuut een fractie van onoplettendheid op de kopcirkel, waardoor de spits van Barendrecht na een snelle combinatie de 1-2 scoorde. Gewoon zonde dat wij onszelf met het goede spel niet hebben beloond. We missen in de cirkel nog net de doortastendheid om een corner te forceren of de durf om op doel te schieten. Er wordt hard gewerkt om op die punten de overtuiging in eigen kunnen over te brengen.’’ HC Voorne was in een spannende wedstrijd gelijkwaardig aan Barendrecht. Dyon van den Berg schoot in het derde kwart vanuit de omschakeling een voorzet van Koen van der Vlugt tegen de planken: 1-1. De Barendrechters sloegen in de laatste minuut echter hard toe: 1-2. HC Voorne, dat de negende plaats in de tweede klasse C bezet, speelt zondag in Kaatsheuvel tegen hekkensluiter DES.

HC Voorne: Sten Jansen; Sebastiaan Baanen, Maarten Troost, Joep van Nieuwenhuijze, Guido Osinga; Robert, Luuk Rosenquist, Tim Schlink; Dyon van den Berg, Jimmy Keemink, Camiel Groot. Lucas Waardenburg, Koen van der Vlugt, Mattijs Roos, Hugo Osinga en Kevin van Rossen kwamen ook in actie.