Afbeelding
Foto: Wil van Balen

OHVV met zevenklapper langs Herkingen ‘55

Sport 227 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV blijft winnen, zo ook met 7-1 (2-0) tegen Herkingen ’55. David Keijzerwaard was met vijf voltreffers de grote man bij de club uit Oudenhoorn.

‘’We hebben als team heel goed gespeeld, veel kansen gecreëerd en zeven keer gescoord’’, stemde trainer Mark van Os zich met trots tevreden over het spel en het resultaat van zijn manschappen. We zijn alweer een poosje op het niveau van voor de winterstop en gaan straks met vertrouwen de nacompetitie in. Nee, DVV ’09 is niet meer te achterhalen.’’ De wedstrijd van vorige week dinsdag tegen Abbenbroek werd na 32 minuten bij een 1-0 achterstand vanwege een beenbreuk bij een Abbenbroeker gestaakt. De Eewegbewoners gingen tegen Herkingen helemaal los. David Keijzerwaard met een kopbal uit een voorzet van Jonathan Francesca en na een teruglegger van Michael van Maurik bepaalde de ruststand op 2-0. Ramon de la Haye tekende voor de 3-0, waarna ex-Nieuwenhoornaar Michel Melissant vanaf 35-meter doelman Wouter Bloothoofd verschalkte: 3-1. Nadat een volley van Dylan van de Loosdrecht in de kruising was gevlogen (4-1), voerde David Keijzerwaard de show op met een heuse hattrick: 7-1. OHVV speelt zaterdag de uitbeurt in Middelharnis tegen Flakkee.

Verzorger/sportmasseur
OHVV is met ingang van het seizoen 2022/’23 voor haar selectie op zoek naar een mannelijke of vrouwelijke verzorger/sportmasseur voor de dinsdag- en donderdagavond en tijdens de wedstrijden op zatedag. Als verzorger maak je deel uit van de staf van OHVV en werk je nauw samen met de technische staf. De volgende taken voor de verzorger/masseur zijn: het verzorgen van spelers tijdens de trainingen en de wedstrijden, het (preventief) behandelen van de speler bij een blessure en het begeleiden van terugkeer van geblesseerde spelers. Bij interesse om mee te draaien bij een ambitieuze voetbalclub als OHVV laat het dan weten aan: c.loosdrecht@gmail.com 

OHVV: Wouter Bloothoofd; Shi-Fa Steehouder, Michael van Maurik, Timo Blommers (77. Ferdi de Ronde), Chris Peters (77. Dion van Gilst); Jim Baks (46. Ramon de la Haye); Dylan van de Loosdrecht, Thomas van Dort, Gavin van Dort; David Keijzerwaard, Jonathan Francesca (65. Damian Tuinfort). 

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding