Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Helius opent veldseizoen met overwinning

Sport 207 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius zijn de veldcompetitie op De Fazant gestart met een eclatante 26-16 (13-7) overwinning tegen Roda ’71 2.

‘’We hebben een leuke wedstrijd gespeeld onder warme omstandigheden, vooral met de ondergrond van het warme asfaltveld’’, verklaarde Frank van Leeuwen. ‘’We zijn goed gestart met een 4-1 voorsprong, maar lieten Roda weer terug in de wedstrijd komen. Tijdens de drinkpauze na een kwartier spelen heb ik erop gewezen het eigen spelletje te spelen en de boel weer wat steviger aan te pakken. Toen begon het weer te lopen en zagen we weer mooie aanvallen. Dat herhaalde zich in de tweede helft, maar we hebben al met al een goede wedstrijd gespeeld’’, aldus de coach van Helius. Quinty Roskam onderscheidde zich met acht treffers. Helius speelt zondag in Gouda om 10.30 uur aan de Calslaan tegen Vires et Celeritas.

Helius: Eva van Leeuwen (31. Melissa Groeneveld); Demi de Boer (6 keer), Mila Went (2 keer), Quinty Roskam (8 keer), Finette Harinck (2 keer), Julia van der Plas (2 keer), Niki Spoor, Lotte Nap (4 keer), Kimberly Tournier (2 keer). Emma de Buck, Chani van Noort, Nienke Koppelaar, Elana Rietdijk, Lissie Leumens, Danielle Bekkers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding