Afbeelding
Archieffoto Wil van Balen

Helius op halve kracht naar overwinning tegen Schipluiden

Sport 158 keer gelezen

Schipluiden- De handbalsters van Helius hebben Schipluiden 2 in eigen huis met 13-27 (8-14) verslagen. De Hellevoetsen bezetten in ZW-ZH poule 3 de derde plaats achter HV Quintus 5 en Drechtsteden.

‘’We hadden problemen met het opstarten door een gebrek aan wisselspeelsters’’, doelde doelvrouw Eva van Leeuwen op de afwezigheid van de geblesseerde Kimberly Tournier en de late komst van de bankspeelsters. ‘’Enkele speelsters van B1 kwamen nadat zij hun eigen wedstrijd hadden gespeeld naar Schipluiden.’’ Het team dat binnen de lijnen verscheen was overigens ook niet geheel fris, want hoewel Eva van Leeuwen de eerste helft op doel stond kampte zij nog altijd met een schouderblessure, speelde Julia van der Plas met een polsblessure en begon doelvrouw Melissa Groeneveld noodgedwongen als veldspeelster. ‘’We hadden in het begin moeite met scoren, maar later in de eerste helft begon het beter te lopen en in de tweede helft hebben we met goed combinatiespel en snelheid doorgepakt en zijn we verder uitgelopen. Daarnaast hebben we het verdedigend goed dicht gehouden. We hebben er na een stroef begin een prima wedstrijd van gemaakt’’, aldus Eva van Leeuwen. Finette Harinck (foto) onderscheidde zich met 8 voltreffers.

Helius: Eva van Leeuwen (31. Melissa Groeneveld); Demi de Boer (5 keer), Lotte Nap (1 keer), Mila Went (6 keer), Quinty Roskam (5 keer), Finette Harinck (8 keer), Julia van der Plas, Niki Spoor (1 keer), Emma de Buck (1 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws