Afbeelding

OACN Boys - Excelsior’31

Sport 168 keer gelezen

Spijkenisse - OACN Boys nam het deze vrijdag op tegen Excelsior’31. De uitwedstrijd destijds ging met 3-2 verloren. Tijd om dit in eigen huis recht te zetten.

De bezoekers werden in het begin van de wedstrijd gelijk gevaarlijk vanuit een afstand schot. Deze werd goed gestopt door OACN doelman Dennis Vermeer. Na deze kans voor Excelsior nam OACN de wedstrijd in handen. Excelsior dat hoog druk probeerde te zetten liep een aantal keer tegen een counter aan van OACN echter bleven goede kansen onbenut. De 1-0 was wel voor de thuisploeg: vanuit een goede corner vond Oualid Tarifit de ingelopen Lorenzo Westdorp die de bal tegen de netten schoot. Na deze 1-0 bleef het overwicht er voor OACN en waren er nog wat goede mogelijkheden om de score te verhogen maar liet dit na. Excelsior’31 trof nog 1x de paal in de 1e helft. OACN ging de rust in met een 1-0 voorsprong.

In de beginfase van de 2e helft was Excelsior’31 de bovenliggende partij en beloonde zichzelf ook door de 1-1 te scoren; doelpuntenmaker Cor Pongers. Na de 1-1 nam OACN het heft weer in handen en via een prachtige steekpass van Stevie de Brito werd Mounir el Ouazizi vrij voor de keeper gezet .Mounir schoot de bal beheerst tussen de benen van de keeper binnen: 2-1. De 3-1 kwam van de voet van Oualid Tarifit die de bal op eigen helft goed onderschepte en hard via de keeper binnenschoot. Na deze 3-1 was er een misverstand achterin.

Randy Beer die verder een prima pot speelde, speelde na een inworp van de OACN doelman de bal weer terug op de keeper. Dit resulteerde in een indirecte vrije trap voor Excelsior’31. De bal belande via een aantal OACN benen in de goal 3-2. Al snel na de 3-2 vanuit een uitbal van Mounir el Ouazizi scoorde Arnie Boukhari een schitterende goal met het hoofd 4-2. De 5-2 was de mooiste van de avond. Na een slimme steekpass van Arnie Boukhari stond Mounir el Ouazizi 1op1 met de keeper. Via een prachtig lobje verdween de bal in de goal. Excelsior’31 bracht de spanning terug in de wedstrijd want na balverlies van OACN op eigen helft schoot Excelsior’31 de 5-3 binnen. Al snel viel voor OACN de beslissende treffer want na een foute aanname achterin bij Excelsior’31 wist Lorenzo Westdorp zijn 2e van de avond te maken. Eindstand 6-3.