Afbeelding

Hellevoetsluis neemt heft weer in handen

Sport 368 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis is na de eclatante 6-0 (4-0) overwinning tegen SV Charlois weer de te achtervolgende ploeg in de tweede klasse D. De Hellevoeters zagen DCV met 3-0 onderuit gaan bij Sparta en CWO verloor met 1-0 bij CION.

‘’We hebben een dik verdiende overwinning behaald en heb daar bij vlagen de frivoliteit van voor de winterstop gezien’’, uitte trainer Paul Bestebreur zijn tevredenheid over het resultaat en het spel van zijn manschappen. ‘’We kwamen door een vroeg doelpunt van Frank (Boekholt, DR) op 1-0, waarna we in de concentratie verslapten, maar door handelend optreden en de coaching van Ribaric geen onnodige schade opliepen.’’ Hellevoetsluis stelde vlak voor rust door doelpunten van Daniel Dijksman uit een hoekschop van Boekholt en twee treffers van Marley Dors de overwinning al veilig: 4-0. Davey Mierop en Marley Dors (strafschop) met zijn derde doelpunt bepaalden de eindstand op 6-0. ‘’We zijn in de tweede helft niet meer in de problemen geweest. We zullen zaterdag weer vol aan de bak moeten tegen Deltasport om de koppositie te verdedigen.’’ Hellevoetsluis moest het stellen zonder Serkan Yavuzyigitoglu (geblesseerd) en Onur Furuncu (werk).

Hellevoetsluis: Daniel Ribaric; Vincent Mast, Daniel Dijksman (70. Timo Verhey), Jeffrey de Koning; Richard Zebregs, Brian Poelman; Glenn Stoffers, Davy Mierop, Damiano Vaudo; Fabian Boekholt, Marley Dors.