Nieuwenhoorn verrast door BVCB

Sport 177 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn zit momenteel in een mindere fase, want na het knappe gelijkspel tegen RVVH volgde een 4-2 nederlaag tegen Oranje Wit en ook afgelopen zaterdag werd de club van zwart en wit met 2-3 (1-2) verrast door BVCB.

’Elke wedstrijd in de eerste klasse is closed met minimale uitslagen in het voor- of in het nadeel. We maakten in de extra tijd gelijk tegen RVVH en tegen BVCB verliezen we in de extra tijd.’’ Trainer Oscar Biesheuvel doelt op het feit dat het mee, maar ook tegen kan zitten. ‘’We hebben acht wedstrijden op rij gewonnen, maar de wind heb je niet altijd mee, kan je ook wel eens tegen hebben. We wilden tegen BVCB het verlies tegen Oranje Wit met een overwinning herstellen.’’ Nieuwenhoorn begon tegen het sterk leunende BVCB met een treffer van Lukas Hamann halverwege de eerste helft goed: 1-0. Na een halfuur spelen strafte het counterende BVCB twee verdedigingsfouten af: 1-2. Nieuwenhoorn schroefde het tempo in de tweede helft op en dat resulteerde in de gelijkmaker van Dimitri Gomes Almeida: 2-2. ‘’We zijn toen vol voor de overwinning gegaan, kregen enkele mogelijkheden, hadden een beetje pech. Terwijl de het doelpunt in de lucht hing, werden we in de extra tijd door een counter verslagen. We spelen zaterdag in Terneuzen tegen Terneuzense Boys. Een moeilijk veld en een pittige tegenstander, maar we gaan er wel voor.’’ Christian Dabaghian viel met een bovenbeenblessure af in de warming-up.

Nieuwenhoorn: Tom van der Leeden; Gregory Paula, Merijn Wolters, Frank Molendijk, Victor de Blok (60. Danique Wolters); Delano a Cohen, Melvin Winterberg, Frank de Regt; Lukas Hamann, Dimitri Gomes Almeida, Tom Sleeuwenhoek (80. Jeffrey Burger).