Afbeelding
Archieffoto: Wil van Balen

’t Capproen struikelt over Gemini

Sport 161 keer gelezen

Gouda - ’t Capproen heeft afgelopen zaterdag in het sportdomein De Mammoet in Gouda met 19-12 (12-7) verloren tegen Gemini.

‘’We hebben vooraf aan de wedstrijd gewaarschuwd voor de fysieke hardheid van Gemini en de alertheid van het team. Wij moesten daarop als team anticiperen om uit de duels te blijven en te proberen om vanuit de combinaties tot een schot te komen en alert te zijn voor de afvang. Dat leek een simpele opdracht, maar in de praktijk uiteindelijk moeilijk uitvoerbaar. Wat tegen Trekvogels uitstekend lukte, daar heb ik tegen Gemini weinig van teruggezien’’, aldus coach Alex Krol. ‘’De alertheid van Trekvogels was tegen Gemini beduidend minder. We hadden in de verdediging moeite om de aanval van Gemini te ontregelen.’’ Yentl van der Perk (foto) was bij ’t Capproen met vijf treffers goed op dreef. Roy Vermaat, Nik Stolk (beiden geblesseerd) en Richard van Marion (corona) ontbraken in het team van Alex Krol. ’t Capproen speelt zaterdag om 13.40 uur in De Eendr8 tegen SKV.

‘t Capproen: Dianne Kuiper (1 keer, 31. Zoë van der Perk), Color van der Perk (1 keer), Freek Sjouw, Roan Jongejan (1 keer, 35. Mike Jansen); Mike Jansen (1 keer, 31. Mark Wietzes), Ruben Herrera (3 keer), Brittany de Kruif. Yentl van der Perk (5 keer). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws