OACN BOYS - LZV Kuypers 11-2

Sport 142 keer gelezen

Spijkenisse - Na de knappe 0-2 winst tegen uit tegen Transito stond er voor OACN dit maal een thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter LZV Kuypers op het programma.

De wedstrijd kwam wat stroef op gang maar nadat de doelman van LZV Kuypers geblesseerd naar de kant moest en de wedstrijd niet meer kon vervolgen werd het een eenvoudige wedstrijd voor OACN. In de eerste helft wist OACN drie keer te scoren. Alle doelpunten kwamen van Mounir el Ouazizi. LZV kreeg nog wat kleine kansjes uit de omschakeling maar in de eerste helft werd de nul behouden door OACN. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. LZV dat al redelijk leeg gestreden was kon het niet meer opbrengen om zowel voor als achteruit mee te verdedigen. OACN wist dan ook in de tweede helft de nodige doelpunten te maken.

Mounir el Ouazizi die in de eerste helft al 3x had gescoord scoorde er nog twee en bracht zo zijn totaal op vijf doelpunten. Ook Arnie Boukhari wist tweemaal te scoren. Stevie de Brito scoorde er twee en zowel Oualid Tarifit en Houcine el Hammach scoorde één goal. LZV deed nog wel wat terug door tweemaal te scoren. En zo was de eindstand 11-2.