FC Vlotbrug verspeelt voorsprong tegen GHVV ‘13

Sport 415 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft een goede gelegenheid aan zich voorbij laten gaan om zich verder uit de gevarenzone te werken. De Hellevoeters kwamen in de derby tegen GHVV ’13 uit Geervliet niet verder dan een 2-2 (2-0) gelijkspel.

‘’Het was over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag, maar als je de overwinning vlak voor tijd uit handen geeft is dat toch zuur’’, baalde trainer Richard Koutstaal. De FC kende op het drukbezochte sportpark De Kooistee een bliksemstart, want al in de tweede minuut onderschepte Simeon Seghers de bal en liep vervolgens door naar de openingstreffer: 1-0. Tien minuten later bestrafte Clint van de Veerdonk klungeligheid in de Geervlietse defensie met een doeltreffend schot: 2-0. ‘’We speelden een goede eerste helft, kregen nog wat kansjes, maar gingen met een goed gevoel de rust in.’’ De domper viel pal na rust met de tegentreffer van GHVV: 2-1. ‘’We gingen steeds verder naar achteren lopen, hielden redelijk stand, maar drie minuten voor tijd werd dat afgestraft.’’ FC Vlotbrug bezet halverwege de competitie de veilige tiende plaats in de derde klasse C. ‘’We hebben nog een lange weg te gaan om boven de twaalfde plaats te blijven.’’ Clint van de Veerdonk viel uit met een hamstringblessure. FC Vlotbrug speelt zaterdag in Schiedam de degradatiewedstrijd tegen Kethel Spaland.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Ryan de Zeeuw, Bram Scheringa, Ryan de Melker, Lester den Broeder; Jordy Henderickx (70. Jan Tuitel), Mitchel de Zweeuw, Lenny Schultz; Gijs Vermeer (88. Sjors Allersma); Clint van de Veerdonk (31. Fernando Winata), Simeon Seghers.