Jaarlijks is er een kersttruientraining. Dit jaar iets eerder dan gepland.
Jaarlijks is er een kersttruientraining. Dit jaar iets eerder dan gepland. Foto: De Kempvis

Gelijkspel voor dames Zv De Kempvis

Sport 205 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag speelde de dames van de Kempvis tegen het 2e team van het inmiddels hoger geklasseerde Den Haag.

Beide ploegen waren naar deze wedstrijd gekomen om voor de drie winstpunten te spelen. Als trainers hielden Bart Kok en Koos Smeding er deze week al rekening mee dat het trainen en spelen misschien op korte termijn over zou zijn. Hierdoor hebben zij vervroegd de jaarlijkse kersttruientraining inclusief oliebollen georganiseerd en hadden ze uiteraard de hoop en intentie om deze laatste wedstrijd met elkaar winnend af te sluiten. 

‘We kunnen echter wel tevreden zijn met een gelijkspel gezien het beeld van de wedstrijd en kijken vooral ook positief terug op deze eerste helft van het seizoen en de resultaten die deze ploeg met elkaar heeft weten te bewerkstelligen. Er is sprake van een gelijkwaardige competitie met een sterke top vijf waarin wij gewoon goed mee draaien. Belangrijker nog is dat ons tweede team het ook goed doet. Zo behoudt je qua speelniveau de aansluiting naar het eerste damesteam’, aldus Smeding. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws