Hockeyers HC Voorne sluiten af met overwinning

Sport 213 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben de eerste helft van het seizoen afgesloten met een 2-1 (1-1) overwinning tegen Scoop Delft. De HC bezet de vierde plaats in de derde klasse D op 6 punten van koploper Hoeksche Waard en op 1 punt van Dopie en Prinsenbeek.

‘’We hebben het onszelf tegen een toch wel redelijke tegenstander moeilijk gemaakt door een onzuivere passing. Daarna hebben we een goede wedstrijd gespeeld en verdiend gewonnen’’, keek coach Stan Levels, die ter afsluiting met de selectie een hapje is wezen eten, tevreden terug op de wedstrijd. HC Voorne moest in het tweede kwart een 0-1 achterstand wegwerken. Robert Felling antwoordde snel na de tegenslag met een benutte strafcorner: 1-1. Dezelfde Felling bezorgde zijn ploeg met een sc-tje een 2-1 voorsprong. Scoop kreeg in het laatste kwart diverse strafcorners, maar de Hellevoetse verdediging met doelman Sten Jansen aan het hoofd hield het doel soms met kunst en vliegwerk schoon. ‘’We kunnen over de eerste helft van het seizoen tevreden zijn en willen deze lijn ook in 2022 doortrekken.’’

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Joep van Nieuwenhuijze, Luuk Rosenquist, Guido Osinga; Robert Felling, Dyon van den Berg, Tim Schlink; Camiel Groot, Jimmy Keemink, Lucas van Waardenburg. Maarten Troost, Mika Philipse, Bas van Walsum, Olivier Schraven en Finn Jansen kwamen ook in actie.