OACN wint eerste competitiewedstrijd

Sport 161 keer gelezen

Spijkenisse - Eindelijk is het zover, na een onderbreking van bijna een jaar stond voor OACN dan eindelijk weer een competitie duel op de kalender. Thuis in de Akkers was ZVS Bodemflex de tegenstander. In het afgelopen seizoen dat vroegtijdig stil kwam te liggen vanwege corona was dit de laatst gespeelde wedstrijd voor OACN. De uitwedstrijd werd toen met 6-8 gewonnen.

OACN had gedurende de eerste helft de controle over de wedstrijd en kreeg een aantal goede kansen. Maar door goed keeperswerk aan de kant van Bodemflex ging OACN slechts met 1-0 de rust in. De tweede helft een elfde spelbeeld. OACN met het grootste deel balbezit en Bodemflex dat vooral tegenhield en probeerde uit de omschakeling gevaarlijk te komen. De 2-0 kon dan ook niet uitblijven en al vrij snel werd deze ook gemaakt. Na de 2-0 probeerde Bodemflex nog wel opzoek te gaan naar een aansluitingstreffer maar OACN bleef geconcentreerd en kwam niet in gevaar. Aan het einde van de wedstrijd was Bodemflex leeg gestreden en wist OACN nog tweekeer te scoren. Eindstand 4-0.