Ruud Vermeer Fotografie

OACN Boys 1 boekt 1e overwinning tegen CFM/Transito 1

Sport 128 keer gelezen

Nieuwkomer in de 1e divisie OACN Boys had vrijdag het eerste competitie duel uit tegen Transito op het programma staan.

De wedstrijd was nog maar net van start gegaan en de bal lag al in het netje bij OACN; een foute inspeel pass van achteruit werd feilloos afgemaakt door de transito spits. OACN kreeg hierna een aantal grote kansen maar door goed keeperswerk bleef de nul behouden voor Transito. Niet veel later werd ook de 2-0 gemaakt. Door een goede pass op de tweede pass werd de bal ingetikt. Toen was het de beurt aan OACN, dat nu wel de opgelegde kansen wist om te zetten in doelpunten. Na een afgeslagen schot werd vervolgens de keeper omspeeld en de 2-1 gemaakt. De 2-2 kwam vanuit een lange bal van achteruit. De bal werd goed voorgelegd op de 2e paal en zo kon de bal voor een leeg goal worden binnengelopen. Met 2-2 de rust in.

Na rust was het Transito dat de bovenliggende partij was. Transito ging verder vooruit spelen en OACN wist af en toe via wat goede acties hieronder uit te spelen. Het was Transito die de eerste goal in de 2e helft wist te maken. Een strakke bal vanaf de zijkant werd bij de 2e paal binnengelopen. OACN kwam terug tot 3-3 na een prachtige aanval van achteruit waar de bal snel rond ging werd uiteindelijk de bal vooruit gespeeld en voorgetrokken op de 2e paal en binnengelopen. Na de 3-3 liep OACN vanuit een corner uit naar 3-4. Transito kreeg na de 3-4 een aantal goede kansen maar de OACN doelman wist de gelijkmaker te voorkomen. OACN wist wel hun kansen te verzilveren en liep uit naar 3-5. Transito ging hierna met een extra veldspeler spelen door hun keeper naar de kant te halen. Dit had echter niet het gewenste resultaat. OACN wist net voor tijd vanuit een goede uitbraak nog een keer te scoren en zet de uitslag hiermee op 3-6.