SC Botlek en GHVV'13 verder in de problemen na nederlaag

Sport 311 keer gelezen

Nissewaard – Zowel GHVV'13 als SC Botlek hebben zichzelf zaterdag tijdens de inhaalronde geen goede dienst bewezen. Beide ploegen konden hun wedstrijden niet winnen.

Op Sportpark De Brug verloor SC Botlek het duel met HBSS dat overgespeeld moest worden vanwege het opstellen van een onrechtmatige speler bij de Schiedammers. Het werd 1-4 (1-1). In Geervliet verloor GHVV'13 het duel van VDL met 0-2 (0-1).

Geen schim
'We waren geen schim van de afgelopen weken. Dan houdt het gewoon op. We krijgen wel kansen maar hebben verdiend verloren. Daarnaast zijn er onnodige kaarten die ons schorsing opleveren. Hou gewoon je mond', gaf John Stougje namens GHVV'13 aan. SC Botlek kwam op achterstand maar kort voor rust was het Alex Munvaneza die de gelijkmaker scoorde. Na rust bouwde HBSS de stand verder uit. Twintig minuten voor het einde was de eindstand bereikt. De ploeg uit Spijkenisse staat voorlaatste op de ranglijst in de derde klasse D. GHVV'13 staat na de nederlaag van zaterdag op de tiende plaats. Beide clubs zijn komende zaterdag vrij.