SC Botlek zag in de slotfase de gelijkmaker binnenkomen tegen Rijnmond Hoogvliet Sport. Foto: Peter de Jong

SC Botlek voelt zich bestolen in duel met Rijnmond HS

Sport 385 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek behaalde zaterdag slechts een punt. De ploeg van Ad Reijtenbagh kwam niet verder dan 2-2 (2-1). Echter omdat bij de laatste goal een speler van SC Botlek de goal werd ingeduwd en daardoor in eigen goal scoorde, voelt de club zich bestolen.

'De scheidsrechter kon het niet zien, die keek de andere kant op. Het was Kevin Michilsen die werd geduwd en dat zag iedereen. Daardoor scoorde hij in eigen doel. Dat is gewoon een overtreding en worden we nu gewoon bestolen', meende Reijtenbach.

Laatste plaats
Al na zeven minuten in het duel was het raak voor de gasten uit Hoogvliet. Heel erg lang kon de formatie van Rody van Hemert er niet van profiteren. Na tien minuten was het Jermaine van Pijkeren met de gelijkmaker voor de Spijkenissers. Op slag van rust was het Randy de Macker met de voorsprong voor SC Botlek en zo leek het ook te blijven. Zes minuten in de extra tijd was het na een overtreding, Kevin Michilsen die voor de 2-2 zorgde. 'Het ligt in dit geval niet aan onszelf. Ik kan de ploeg alleen maar complimenten geven voor het vertoonde spel. Dit doet veel pijn', besluit Reijtenbagh, die volgende week Vierpolders treft. Beide ploegen staan sinds dit weekend op de laatste plaats. Winst is dus noodzakelijk.