Jörn Schulte probeert de doelman van Westlandia te verschalken. De handballers verloren het duel met 26-31. Foto: Peter de Jong

Handballers verliezen prima duel tegen Westlandia

Sport 276 keer gelezen

Spijkenisse – Het is nog altijd wachten op de tweede zege van de competitie voor de handballers van HVOS in de tweede divisie.

De ploeg van Lars Kramer deed het zondag prima in het duel tegen WPK/Westlandia, maar moest toch het onderspit delven met 26-31 (13-12).

Voor rust leek het er naar uit te zien dat de tweede zege op handen was in sporthal Olympia. Bij rust leidden de mannen uit Spijkenisse en na de thee was er een moment dat men de voorsprong vergrootte. Echter de ploeg uit het Westland rechtte de rug en kwam langszij, waarna zij de langste adem bleken te hebben.

'Het lijkt alsof we met grote cijfers verliezen, maar de wedstrijd was spannender dan de uitslag doet vermoeden. Na rust komen we op 16-14, maar weten zij vier keer te scoren. Vanaf dat moment liepen we steeds met twee punten achter de feiten aan. We misten zo ontzettend veel kansen, dan moet ik ook mezelf in de spiegel kijken. In het slotoffensief ontstond er teveel ruimte, maar we moeten echt positief blijven vind ik', vond speler Peter Gokke, die samen met Nick van Dijk zeven keer scoorde waardoor zij de topschutters waren.