Abbenbroek kwam zaterdag niet tot scoren in de ontmoeting met Goudswaardse Boys,  0-2.
Abbenbroek kwam zaterdag niet tot scoren in de ontmoeting met Goudswaardse Boys, 0-2. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek gaat onderuit tegen Goudswaardse Boys

Sport 125 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek is er zaterdag niet in geslaagd om de punten in eigen huis te houden. De ploeg van Jaco Verhoev verloor op 'Abenello' met 0-2 (0-2) van Goudswaardse Boys.

Voor rust was het een verschil met wat de ploeg na rust liet zien. Ging bijna alles mis voor rust, na de thee kreeg men wel kansen via Roy Verwijs, Jeroen Eerland, Kevin Dijksman, maar scoren deden de mannen van Abbenbroek niet.

Bizar slecht
Na afloop van het duel was trainer Jaco Verhoev niet te spreken over de nederlaag die zijn ploeg leed. 'Voor rust was het echt bizar slecht. Er was totaal geen inzet en beleving terug te vinden bij Abbenbroek. Daar heb ik natuurlijk wel iets van gezegd in de rust. Vervolgens zijn zij na rust niet meer over de middellijn bij ons geweest. We hebben zeker vier tot vijf kansen gehad na rust, maar de bal ging er niet in. Ik ben daar echt wel ziek van', zei een teleurgestelde Jaco Verhoev na de nederlaag van zijn ploeg. Komende zaterdag is er een pittig duel voor Abbenbroek. Dan gaat men naar VV Pernis. Die ploeg is één van de koplopers uit de vierde klasse H en speelde vorig jaar nog in de derde klasse, maar in de hoogtij dagen voor de fusie speelde men op eerste klasse niveau.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws