SCO'63 liet zaterdag op sportpark De Brug geen spaander heel van Abbenbroek en won met 5-0.
SCO'63 liet zaterdag op sportpark De Brug geen spaander heel van Abbenbroek en won met 5-0. Foto: Peter de Jong

SCO'63 maakt gehakt van koploper Abbenbroek

Sport 226 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft zaterdag geen spaander heel gelaten van Abbenbroek, dat tot dat moment de trotse koploper was in de vierde klasse H. Het werd zaterdag op sportpark Oostbroek maar liefst 5-0 (2-0).

Grote man aan de kant van SCO'63 was Wesley Sturrus. Hij was bij vier van de vijf treffers betrokken en scoorde drie keer. De twee andere treffers kwamen op naam van Charlo Hassel.

Overtuigende zege
'Dit is een belangrijke en overtuigende zege van ons. Ik vond dat vooral na rust het geval. We hebben een halve kans weggegeven en scoren ondanks dat we niet compleet zijn vijf keer. We hebben met Wesley een goudhaantje in het team. Hij staat er steeds op de juiste plaats. Dat hoort ook voor een spits, maar hij moet het wel doen', vond trainer Özkan Dabak. Aan de andere kant was het minder gezellig bij Abbenbroek. 'We zijn vandaag gewoon overklast op alle fronten. Niets ging er goed. We zakten door onze ondergrens. Toch ben ik zeker niet ontevreden over hoe we het doen. We hebben vier duels gespeeld en staan nu op zeven punten. De mannen moeten goed beseffen dat ze moeten blijven werken', is de mening van Jaco Verhoev namens Abbenbroek. SCO'63 gaat zaterdag naar Simonshaven. Voor Abbenbroek is Zinkwegse Boys de tegenstander.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws